Werkwaarden

Een fijne werksfeer, jezelf ontwikkelen, uitdagend werk en een goede werk-privé balans. Dat is waarom onze collega's voor het Anna kiezen. Iets voor jou? 

Fijne werksfeer

Samen doen we er alles aan om de allerbeste zorg te leveren. Wij geloven dat dit ontstaat op een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je elkaar kent. Onze kleine teams kennen elkaar goed en hebben hun eigen tradities. Variërend van happen & stappen, souvenircollecties, een Anna-band tot elkaar verrassen met een levende kerststal (zonder dieren natuurlijk 😃).

Wil je sfeer proeven? Je kunt meekijken met een paar collega’s van verschillende afdelingen via Instagram:

Jezelf ontwikkelen & uitdagend werk

Anna staat bekend om haar persoonlijke en betrokken aanpak. Maar ook om haar ambitie en daadkracht. Wist je dat juist onze kleinschaligheid ervoor zorgt dat je veel verantwoordelijkheid krijgt en je jezelf breed kunt ontwikkelen? Omdat we niet super gespecialiseerd zijn krijg je veel verschillende patiënten of cliënten te zien. En onze Anna Academie zorgt dat je bekwaam blijft en je jezelf verder kunt ontwikkelen. Daarvoor hebben we ook goede samenwerkingen met topklinische en academische ziekenhuizen.    

Benieuwd wat jij gaat leren bij Anna?

Werk-privé balans

Goed zorgen voor patiënten en cliënten; dat kunnen we als geen ander! Maar zorgen we ook goed voor onszelf? Dat gesprek voeren we met collega’s binnen het Anna. Bijvoorbeeld:

  • Heb je nog energie over aan einde van je werkdag? En hoe is dat thuis?
  • Ken je jouw kwaliteiten en talenten? Kun je die voldoende inzetten?
  • Weet je wat je nog wilt ontwikkelen? Hoe kunnen we daarbij helpen?

Goed zijn in je werk én goed in je vel zitten. Het beste uit jezelf halen. Dat vinden we bij het Anna belangrijk!

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Meld je aan