Gesolliciteerd? Dit kun je verwachten

Heb je je cv met motivatie via de website naar ons toe gestuurd?

Mooi! Je krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail. En we reageren binnen 3 weken op je sollicitatie. De afdeling recruitment maakt een voorselectie uit alle sollicitaties. Passen jouw profiel en cv bij de vacature? En is ook de afdeling enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de functie volgen er meer gesprekken en soms een assessment.

Sollicitatieprocedures kosten meestal best wat tijd

Wil je tussendoor meer informatie over hoe het met de procedure gaat? Neem dan gerust contact met ons op.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

We vinden het belangrijk dat alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) laten zien. Dat gebeurt voordat we de arbeidsovereenkomst tekenen. Deze verklaring mag dan maximaal 3 maanden oud zijn.

Wat is een VOG?

Een VOG noemen we ook wel een bewijs van goed gedrag. Daarin staat dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een taak of specifieke functie binnen de Anna Zorggroep. 

Hoe vraag je een VOG aan?

Na een positieve terugkoppeling op jouw sollicitatiegesprekken ontvang je een e-mail. Daarin krijg je een uitleg hoe je de VOG kunt aanvragen. Dit gebeurt digitaal via  Justis. Justis is een screeningsautoriteit. Zij onderzoeken of je in aanraking bent geweest met Justitie en of je strafbare feiten hebt gepleegd die een belemmering (kunnen) vormen voor jouw werk bij de Anna Zorggroep. Als dit allemaal goed is, geven zij de VOG af.

De kosten voor de aanvraag van een VOG krijg je van ons terug.

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Meld je aan