“Doordat ik zoveel mag doen op de OK, heb ik me de afgelopen jaren ontzettend ontwikkeld. En ik ben nog lang niet klaar met leren en groeien. Ik wil altijd meer en beter. En dat kan bij het Anna."

Nurcan - operatieassistent

Nurcan, ons ambitieuze gezicht

Ik zit letterlijk met mijn handen in de buik van de patiënt

“Tien jaar geleden ben ik bij het Anna begonnen als operatieassistent. En dat doe ik nog steeds met ontzettend veel plezier. Het is afwisselend: iedere dag sta je bij een ander specialisme. Maar wat het hier echt bijzonder maakt, is dat je als operatieassistent veel meer mag doen dan in andere ziekenhuizen. Het Anna is voor chirurgen geen opleidingsziekenhuis, waardoor er geen arts-assistenten in de OK assisteren. Ik mag dus assisteren! Van de huid sluiten en het assisteren met de camera tot het dichtbranden van vaatjes… ik zit letterlijk met mijn handen in de buik bij een openbuikoperatie. Ik kan en mag elke dag meer. Supertof!”

Never-stop-learning

“Doordat ik zoveel mag doen op de OK, heb ik me de afgelopen jaren ontzettend ontwikkeld. En ik ben nog lang niet klaar met leren en groeien. Ik wil altijd meer, beter, nog beter. En dat kan bij het Anna. Twee jaar terug heb ik bijvoorbeeld de opleiding tot praktijkopleider mogen doen. In die rol kan ik al mijn kennis en ervaring kwijt, ik ben echt een spin-in-het-web. Ik regel alles rondom de opleidingen van studenten, en ben ook bezig met het werven van nieuwe zorgprofessionals. Mijn never-stop-learning mentaliteit kan ik delen en overbrengen op onze studenten. En bij het Anna krijgt die mentaliteit alle ruimte: je kunt hier de beste versie van jezelf worden.”

Gewoon zeggen

“Inmiddels heb ik erg veel praktijkervaring en kennis opgedaan, waardoor ik mee kan denken over de kwaliteit van onze zorg. Ik voel me vrij om mijn mening uit te spreken, ook tegen de medisch specialisten. Er wordt namelijk altijd serieus geluisterd. Dat zorgt voor een hele fijne werksfeer, waar gelijkwaardigheid en respect een grote rol spelen. Het brengt ook een veilig leerklimaat met zich mee. Voor ons als professionals, maar ook voor de studenten. Samen zetten we de kwaliteit van ons werk altijd voorop.”

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

Wat is jouw ware gezicht?

Ontdek in 7 korte stellingen jouw grootste kracht als (zorg)professional. 

Doe de test

Welke van de {{resultItems.length}} vacatures past het best bij jou?

Zoek jouw functie

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Meld je aan