Leren bij Anna

De Anna Zorggroep is erkend opleider voor verschillende beroepsopleidingen. Binnen alle onderdelen van de organisatie zijn verschillende mogelijkheden om stage te lopen (BOL) of te leren en te werken (BBL). Daarbij vinden wij persoonlijke begeleiding heel belangrijk.

Stages (BOL) en leren en werken (BBL)

We hebben binnen alle onderdelen van de organisatie stageplaatsen op mbo-, hbo- of universitair niveau. Tijdens je stage ontvang je stagevergoeding volgens de cao. Ook bieden we leer- en werkplaatsen aan voor studenten die een BBL-opleiding volgen.

Specialiseren als verpleegkundige

Ben je verpleegkundige en wil je je graag specialiseren? Dat kan binnen het Anna Ziekenhuis!

Anna Traineeship

Wil jij graag in het ziekenhuis werken als verpleegkundige, maar heb je nog geen werkervaring in een ziekenhuis? Dan is het Anna Traineeship echt iets voor jou! Net gediplomeerde mbo- of hbo-verpleegkundigen en verpleegkundigen zonder klinische ervaring kunnen één jaar lang ervaring opdoen op verschillende afdelingen binnen ons ziekenhuis. Zo ontdek je wat er echt bij jou past!

Anna Academie

De Anna Academie is het interne trainingsbureau van de Anna Zorggroep. Wij bieden een breed scala aan trainingen voor onze medewerkers en externe geïnteresseerden. Van persoonlijke ontwikkeling tot zorginhoudelijk, zowel in de praktijk als via e-learning.

Benieuwd of leren en werken bij het Anna iets voor jou is?

Bekijk meteen onze (leer)vacatures via het vacatureoverzicht. Of klik hieronder op wat het beste bij je past:

"Ik geloof dat je met liefde en geduld veel voor elkaar krijgt. Zegt iemand ’s ochtends nee tegen het scheren? Dan probeer ik het na het ontbijt gewoon nog een keer. En vaak lukt het dan wel."

Shailini - helpende

Lees meer

Welke van de {{resultItems.length}} vacatures past het best bij jou?

{{item.name}}

{{item.organisatie}} {{item.vakgebied}}
{{item.uren}}
euro_FILL0_wght200_GRAD0_opsz24 max {{item.salarisMax}}
Bekijk de vacature

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Meld je aan