Don, ons doelgerichte gezicht

“Bij het Anna krijg ik de ruimte om dromen na te jagen."

Don - fysiotherapeut

Don, ons doelgerichte gezicht

Het einde is niet bereikt wanneer het doel is behaald

“Ik ben fysiotherapeut bij Anna Topsupport. Daar ben ik ooit gestart als stagiair, maar altijd als een volwaardige collega behandeld. Ik hoorde er direct bij. Toen er aan het einde van mijn stage werd gevraagd of ik wilde blijven, kon ik niet anders dan volmondig ‘JA!’ zeggen. De dynamiek hier is uniek, we hebben een mooi multidisciplinair team met ontzettend veel kennis. Precies de omgeving die ik ooit, later in mijn carrière, hoopte te vinden. Dat ik me direct bij de start van mijn carrière aan dit medisch sportgezondheidscentrum kon verbinden, had ik nooit durven dromen. Mijn grootste carrièredoel was eigenlijk direct behaald.”

Als de patiënt zijn doel heeft behaald, vier ik dat echt mee

“Dat betekent niet dat ik met mijn benen omhoog ben gaan zitten. Het Anna heeft me juist gestimuleerd om verder te dromen, grenzen op te zoeken, mezelf uit te dagen. Cliënten die bij mij komen hebben dat ook: een doel om naartoe te werken. Klachtenvrij worden na een val op de rug, bijvoorbeeld. Of weer kunnen voetballen na een zware enkelblessure. En om dat te bereiken, heb je doorzettingsvermogen nodig. Ik begeleid hen tijdens langdurige revalidatietrajecten. En wanneer zo’n doel behaald wordt, dan is dat zo’n heerlijk, geweldig gevoel. Ik vier dan echt mee met de patiënt, wat we samen hebben bereikt. Dat ik ook naar mijn eigen doelen toewerk tijdens het helpen van de patiënt, geeft echt een kick.”

Altijd met een glimlach naar huis

“Ik ben nog lang niet klaar met het stellen van doelen. Er komen dus steeds nieuwe doelen bij. Zo werk ik het liefst met topsporters en hoop ik ooit een team te begeleiden naar de Olympische spelen. Bij het Anna krijg ik de ruimte om die dromen na te jagen. Het werk is al heel leuk, maar dat maakt het nóg beter. Dat betekent natuurlijk niet dat ik nooit een slechte dag heb, hoor. Ik kom net als iedereen wel eens met een chagrijnig gezicht naar het werk. Maar dat duurt nooit lang. Eén ding weet ik zeker: ik ga altijd met een glimlach naar huis. Daardoor weet ik dat ik op de goede plek zit.”

Wat is jouw ware gezicht?

Ontdek in 7 korte stellingen jouw grootste kracht als (zorg)professional. 

Doe de test

Welke van de {{resultItems.length}} vacatures past het best bij jou?

Zoek jouw functie

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Meld je aan