Over Anna Zorggroep

Anna Ziekenhuis, Anna Ouderenzorg en Anna TopSupport vormen samen de Anna Zorggroep. Zoek jij een werkplek waar jij je kunt ontwikkelen? Een werkplek waar professioneel en informeel samen gaan? Dan past de Anna Zorggroep bij jou! 

De Anna Zorggroep bestaat uit: 

Anna Ziekenhuis

Het Anna is een kleinschalig en gastvrij ziekenhuis met een locatie in Geldrop en Eindhoven. We bieden brede medisch-specialistische basiszorg en 24 uurs acute zorg. We voelen ons betrokken bij elke fase van het leven van de patiënt. En zetten ons in voor de meest persoonlijke en optimale zorg.

Anna Ouderenzorg
Op 4 locaties in Geldrop en Heeze vind je onze verpleeghuizen. Hier wonen mensen en bieden we dagactiviteiten en dagbesteding aan mensen die nog thuis wonen. Onze behandelaren komen ook bij mensen thuis. In ons hospice staan we klaar voor persoonlijke zorg en begeleiding tijdens de laatste levensfase.

Anna TopSupport
Ons medisch sportgezondheidscentrum in Eindhoven biedt (medische) sportzorg op het allerhoogste niveau. Dat doen we voor topsporters én breedtesporters. Sporters kunnen hier terecht voor advies, diagnostiek, behandeling en revalidatie. Ook besteden we veel aandacht aan preventie.

We versterken elkaar

Onze drie onderdelen werken veel samen. We delen kennis en vullen elkaar aan. Dat heeft ook voordelen voor jou als medewerker. Want je kunt doorgroeien en er is afwisseling mogelijk. 

Meer dan 2.000 medewerkers werken bij het Anna. Tel daar nog eens bijna 500 vrijwilligers en 100 specialisten bij op, dat maakt meer dan 2.500 collega's. Toch kennen we elkaar! Dat komt door onze kleine teams, korte lijnen en informele werksfeer. 

Top 3 vacatures

  

Bekijk alle vacatures

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Meld je aan