"Met een uitgebreid lespakket met trainingen op maat kan ik nu mijn praktijkervaring delen én het verschil maken.”

Judith - IC-verpleegkundige

Judith, ons deskundige gezicht

Op hoog niveau blijven presteren. Elke dag weer.

“Ik ben bij het Anna begonnen op de IC. Dat was een mooie start, maar op een gegeven moment begon het toch te kriebelen en wilde ik meer. Maar wel bínnen het Anna, want hier ga ik echt nooit meer weg. Ik kreeg de kans om naast mijn baan als IC-verpleegkundige de Anna Academie mee op te zetten, ons interne trainingsbureau. Dit moest stevig staan, want wat wij vertellen tijdens de trainingen hoe een verpleegkundige handelt. Een enorme verantwoordelijkheid dus. Met een uitgebreid lespakket met trainingen op maat kan ik nu mijn praktijkervaring delen én het verschil maken.”

Werken aan morgen

“De trainingen zijn nodig om de kwaliteit van de zorg hoog te houden, iets waar we bij het Anna veel waarde aan hechten. Zo geven we ‘opfrislessen’ aan medewerkers die bepaalde risicovolle handelingen niet zo vaak doen. Dit doen we zowel intern als extern, bijvoorbeeld aan huisartsen of andere zorggroepen in de buurt. Het gaat bij ons niet om het beter maken van het Anna alleen, maar om het verbeteren van de zorg als geheel. De kwaliteit van de zorg is van maatschappelijk belang en daar moeten we ons samen voor inzetten. Het is toch geweldig dat andere zorgorganisaties zo vertrouwen op onze expertise dat ze naar ons komen om te leren en hun zorg te verbeteren? Dat is het ultieme bewijs dat wat we doen cruciaal is voor de zorg van morgen.”

Kettingreactie

“Uiteindelijk doe je het allemaal voor de patiënt. Dat maakt ons gebrand op een hoge kwaliteit: we willen de allerbeste zorg garanderen. Om die reden zijn we heel flexibel als trainers. Ik krijg de ruimte om trainingen aan te passen naar de behoefte van de klant, zodat we iemand echt verder helpen. Het geeft energie om te zien dat mijn trainingen voor een kettingreactie zorgen. Een patiënt wiens kansen er niet zo goed uitzagen bijvoorbeeld, die tóch sneller dan verwacht naar huis mag, simpelweg omdat de verpleegkundige de juiste kennis had. Daar teer ik een half jaar op.”

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

Wat is jouw ware gezicht?

Ontdek in 7 korte stellingen jouw grootste kracht als (zorg)professional. 

Doe de test

Welke van de {{resultItems.length}} vacatures past het best bij jou?

Zoek jouw functie

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Meld je aan