Peter - medewerker servicedesk

"Wat mij betreft loop ik hier nog heel wat jaartjes rond"

Peter - medewerker servicedesk

"Na een keer meelopen wist ik het zeker: hier wilde ik voor gaan"

Peter woont tot zijn 28e op 2 minuten lopen van het ziekenhuis. Inmiddels werkt hij er en moet hij een flink eind rijden om er te komen. “Dat heb ik er voor over. Want Anna is een fijne, kleinschalige organisatie waar de mens nog voorop staat en ik mezelf kan ontwikkelen”.

In mijn vrije tijd deed ik vakantiewerk bij het Anna

“Na mijn middelbare school volgde ik de opleidingen mbo detailhandel en hbo Facility Management. In mijn vrije tijd deed ik vakantiewerk bij het Anna. Eerst in de keuken, daarna in het magazijn. Toen ik stopte met mijn studie ging ik opnieuw in het magazijn aan de slag. Na een tijdje besloot ik mijn mbo-diploma detailhandel te verzilveren. Ik ging werken bij de MediaMarkt en later bij de Jumbo in Geldrop. Maar het ziekenhuis bleef lonken en toen ik een vacature zag voor het medisch archief heb ik meteen gesolliciteerd.”

Ik wilde iets met computers doen

“Ik volgde via Anna Academie een cursus over gezond werken en mij werd steeds duidelijker dat ik iets met computers wilde doen. Een vacature bij de servicedesk zorgde ervoor dat ik in gesprek ging over een volgende stap in mijn loopbaan. Na een keer meelopen wist ik het zeker: hier wilde ik voor gaan. Ik ben gestart met de opleiding en heb in januari 2022 mijn diploma behaald. Per 1 maart 2022 heb ik een vast contract als servicedeskmedewerker op de ICT-afdeling van Anna Zorggroep.“

Nee had ik, ja kon ik krijgen

“Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en mijn wensen uitgesproken. Nee had ik, ja kon ik krijgen. Ik heb de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen. Dichterbij huis werken zou kunnen, maar ik voel me hier op mijn plek. Het Anna is een kleine organisatie waar de mens nog voorop staat. Dat ik daarvoor 45 minuten moet rijden, neem ik voor lief.”

Ik wil graag doorstromen naar systeembeheer, maar voorlopig geniet ik nog van mijn huidige baan. Ik weet dat ik bij Anna altijd het gesprek aan kan gaan en dat stemt me gerust voor de toekomst. Wat mij betreft loop ik hier nog heel wat jaartjes rond.“

Wat is jouw ware gezicht?

Ontdek in 7 korte stellingen jouw grootste kracht als (zorg)professional. 

Doe de test

Welke van de {{resultItems.length}} vacatures past het best bij jou?

Zoek jouw functie

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Meld je aan